Inspectie en advies

Vuur en rook verspreiden zich vooral door openingen als doorvoeringen en sparingen, aanwezig voor leidingen bestemd voor water, gas, cv en kabels. Het goed brandwerend afdichten ervan is letterlijk van levensbelang. Op deze manier wordt uw gebouw opgedeeld in brandcompartimenten.

Wij nemen u het probleem totaal uit handen

Is de brandwerendheid van uw gebouw(en) up-to-date? Na een inspectie van Fire and Safety Solutions weet u het zeker. Wij inspecteren de meest uiteenlopende panden op bouwkundige brandveiligheid. Is die onvoldoende, dan adviseren wij u tegelijk de maatregelen die nodig zijn. Desgewenst voert Fire and Safety Solutions die bouwkundige aanpassingen ook voor u uit.

Maar u bepaalt uiteraard zelf of u de applicatie ook door ons uit laat voeren.

Veel van onze relaties hebben interesse in zowel het advies als de applicatie. Zo kunnen wij hen het probleem totaal uit handen nemen. Ook de communicatie met het bevoegd gezag en de veiligheidsregio’s c.q. de brandweer is onderdeel van de zorg die wij op ons nemen.

Onze diensten zijn onder meer:

  • Eenmalige Firescan (inspectie en rapportage)
  • Jaarlijkse controles (Dossier Brandveiligheid)
  • Maken beheersplan brandveiligheid
  • Het uitvoeren van de eventuele applicaties

Digitale vastlegging in ED Controls 

Bij onze opname van het gebouw leggen we de actuele situatie digitaal vast met de bekende applicatie ED Controls. Op basis van ingevoerde bouwtekeningen controleren we de werkelijke stand van zaken en leggen deze fotografisch vast. Bij al onze constateringen hoort een vastlegging, instructie of bouwfout in de vorm van een ticket. Deze digitale rapportage is voor de klant online via laptop, tablet of smartphone beschikbaar en eenvoudig uit te lezen. Fire and Safety Solutions werkt volkomen transparant. 

Direct een afspraak? Dat kan! +31 (0)10 313 24 98
Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u in!